• Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Op voorraad direct leverbaar
 • U kiest voor kwaliteit & scherpe prijzen
 • Verzendkosten vanaf € 4,49
 • Anoniem via betaallink

Bijsluiter

 

U koopt een van de onderstaande producten die de werkzame stof sildenafil (als citraat )bevatten. Dit zijn erectiemiddelen ( generieke varianten) en vallen onder genotsmiddelen.

Iedere tablet sildenafil (als het citraat)

 

 • Kamagra Oral Jelly
 • Kamagra Chewable
 • Kamagra 100 mg
 • Cenforce 100
 • Cenforce 150
 • Cenforce 200
 • Sildaforce 200

 

Producten die sildenafil bevatten behoren tot de groep medicijnen onder de naam “fosfodiësterase-type 5-remmers”. Het middel ontspant de bloedvaten in de penis, waardoor er bloed in de penis kan stromen tijdens seksuele opwinding. U zult met deze erectiemiddelen alleen een erectie krijgen wanneer u seksueel geprikkeld wordt. Erectiemiddelen dienen niet door vrouwen te worden gebruikt, gezien deze specifiek bestemd zijn voor mannen. Deze erectiemiddelen worden gebruikt voor de behandeling van mannen met erectiestoornissen, soms ook wel impotentie genoemd. Daarnaast dienen deze middelen ook als een genotsmiddel of middel om je seksuele activiteiten in stand te houden, om zo te voldoen aan een succesvolle en zelfverzekerde bedpartner.

 

Aanvullende Informatie

 

Wat bevat de reeks genoemde ( generieke varianten) erectiemiddelen.

 

 • De werkzame stof is sildenafil. Iedere tablet bevat 100 mg sildenafil (als het citraat).
 • De andere bestanddelen zijn:
 • Tabletkern: microkristallijne cellulose, watervrij calciumwaterstoffosfaat, natriumcroscarmellose, magnesiumstearaat.
 • Filmomhulling: hypromellose, titaandioxide (E171), lactose, triacetine, indigokarmijn aluminiumlak (E132).

 

 

Belangrijke kenmerken die vertoont worden op de blitser:

 

Logo, fabrikant, batchnummer, naam, product omschrijving en houdbaarheidsdatum. 

 

De producten zijn vooraf gecontroleerd.

 

De producten worden verkocht met een ruime houdbaarheidsdatum , deze worden bij aankoop van uw producten getoond.

Onder vermelding van EXP-DATE.

 

 

Neem deze erectiemiddelen niet in:

 

 • Als u geneesmiddelen gebruikt die nitraten bevatten of stikstofmonoxide afgeven, zoals Amy nitriet (“poppers”). Deze geneesmiddelen worden vaak ter verlichting van angina pectoris of (“pijn op de borst”) gegeven. Erectiemiddelen kan een belangrijke toename van de effecten van deze geneesmiddelen veroorzaken. Vertel uw arts dat u deze geneesmiddelen gebruikt. Wanneer u dit niet zeker weet, vraag het dan aan uw arts of apotheker.

 • Als u allergisch (overgevoelig) bent voor de stof sildenafil.
 • Als u een ernstig hartprobleem of leverprobleem heeft.
 • Als u recent een beroerte of een hartaanval heeft gehad of wanneer u een lage bloeddruk heeft.
 • Als u een bepaalde, zeldzame erfelijke oogafwijking heeft (zoals retinitis pigmentosa).
 • Als u ooit verlies van het gezichtsvermogen heeft gehad vanwege non-arteritis anterior ischaemic optic neuropathy (NAION)

 

Wees extra voorzichtig met erectiemiddelen ( generieke varianten) die de stof sildenafil bevatten :

 

Breng uw arts op de hoogte als er sprake is van de volgende gevallen:

 

 • Als u sikkelcelanemie (een afwijking van de rode bloedcellen), leukemie (bloedcelkanker), multipel myeloom (beenmergkanker) of een ziekte of misvorming van uw penis heeft. Bij deze aandoeningen dient men extra voorzichtig te zijn wanneer men (generieke varianten) geneesmiddelen( genotsmiddelen) tegen erectiestoornissen inneemt.
 • Als u hartproblemen heeft. Uw arts dient in dit geval zorgvuldig te controleren of uw hart de extra belasting van seksuele activiteit aankan.
 • Als u een maagzweer heeft, of een bloeding stoornis (zoals hemofilie).
 • Als u plotseling een vermindering of verlies van het gezichtsvermogen ervaart, stop dan met de inname van (generieke varianten) geneesmiddelen( genotsmiddelen) en neem direct contact op met uw arts.
 • U dient geen erectiemiddelen te combineren met andere behandelingen tegen erectiestoornissen.
 • Speciale voorzorgen voor patiënten met nier- of leverproblemen
  U dient uw arts te vertellen of u nier- of leverproblemen heeft. Uw arts kan besluiten om u een lagere dosis voor te schrijven.
 • Speciale voorzorgen in combinatie met andere geneesmiddelen
  Vertel uw arts of apotheker wanneer u andere geneesmiddelen gebruikt of kort geleden heeft gebruikt. Dit geldt ook voor geneesmiddelen die u zonder recept kunt krijgen.

 

Erectiemiddelen kunnen de werking van bepaalde geneesmiddelen beïnvloeden, in het bijzonder geneesmiddelen die worden gebruikt tegen “pijn op de borst”. Bij een medisch noodgeval dient u degene die u behandelt te vertellen dat u erectiemiddelen gebruikt heeft. Gebruik erectiemiddelen niet in combinatie met andere geneesmiddelen, tenzij uw arts heeft aangegeven dat dit kan. Erectiemiddelen kan een belangrijke toename veroorzaken van de werking van geneesmiddelen zoals nitraten en stoffen die stikstofmonoxide afgeven, zoals amylnitriet (“poppers”). Deze worden vaak gebruikt ter verlichting van angina pectoris of (“pijn op de borst”). U mag GEEN erectiemiddelen innemen als u deze geneesmiddelen gebruikt.

 

Wanneer u proteaseremmers gebruikt, zoals voor de behandeling van HIV, kan uw dokter de dosering van de erectiemiddelen verlagen. 

 

Sommige patiënten die alfablokkertherapie krijgen voor de behandeling van hoge bloeddruk of prostaatproblemen kunnen mogelijk duizelig of licht in het hoofd worden bij het gaan staan. Dit zijn symptomen van orthostatische hypotensie hetgeen lage bloeddruk bij snel rechtop gaan zitten of gaan staan betekent.

 

Bepaalde patiënten hebben deze symptomen ondervonden bij gelijktijdig gebruik van erectiemiddelen ( die de stof sildenafil bevatten) met alfablokkers. De kans hierop is het grootst binnen 4 uur na inname van erectiemiddelen. Om de waarschijnlijkheid dat deze symptomen zich voordoen te verkleinen, dient uw dagelijkse dosis alfablokker constant te zijn voordat u met het gebruik van deze ( generieke varianten) erectiemiddelen en/of ( die de stof sildenafil bevatten) begint.

 

 

 Rijvaardigheid en het gebruik van machines

Erectiemiddelen ( die de stof sildenafil bevatten ) kan duizeligheid veroorzaken en kan uw gezichtsvermogen beïnvloeden. U dient zich ervan bewust te zijn hoe u hierop reageert voordat u gaat rijden of een machine gaat gebruiken.

 

Gebruikeradvies:

U neemt ongeveer een uur voorafgaande aan de seksuele activiteiten met voldoende water een dosering naar wens in,

met maximum van een tablet.

Voorafgaand is verstandig om niet te veel te eten, een halve maag. 

 

Het drinken van alcohol kan tijdelijk de mogelijkheid om een erectie te krijgen verminderen. Voor een maximaal effect van dit geneesmiddel, wordt u geadviseerd om geen grote hoeveelheden alcohol te drinken voordat u iets inneemt.

Wanneer erectiemiddelen u niet helpt om een erectie te krijgen of als de erectie niet lang genoeg aanhoudt kunt u in overleg met uw arts de dosering verhogen.

Neem niet meer dan een tablet per etmaal in.

 

Wat u moet doen als u meer van dosering heeft ingenomen dan u zou mogen:

Doseringen boven 100 mg geven geen toename van de werking. Het aantal bijwerkingen neemt echter wel toe en ze kunnen ook ernstiger zijn.

U dient niet meer tabletten in te nemen dan uw arts u heeft gezegd.
Neem contact op met uw arts als u meer tabletten heeft ingenomen dan voorgeschreven.
Als u overige vragen heeft m.b.t  het gebruik van dit product, vraag dan uw arts of apotheker.

Mogelijk Bijwerkingen:

Zoals alle geneesmiddelen kan en erectiemiddelen (generieke varianten) bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen ze krijgt. Deze zijn meestal licht tot matig ernstig. In gecontroleerde klinische studies waren de meest voorkomende bijwerkingen hoofdpijn of blozen en minder frequent een ontregelde spijsvertering, duizeligheid, een verstopte neus, bonkende hartslag of effecten op het gezichtsvermogen (waaronder afwijkingen in het kleurenzien, verhoogde gevoeligheid voor licht of onscherp zien).

Als u een dergelijke erectie heeft, die langer dan 6 uur duurt, raadpleeg dan onmiddellijk uw dokter. Wanneer u pijn op de borst heeft tijdens of na seksuele activiteit mag u geen nitraten gebruiken, maar dient u onmiddellijk contact op te nemen met uw arts.

Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of in geval er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld, raadpleeg dan uw arts.

 • hoofdpijn of blozen
 • minder frequent een ontregelde spijsvertering,
 • duizeligheid,
 • een verstopte neus,
 • bonkende hartslag
 • effecten op het gezichtsvermogen (waaronder afwijkingen in het kleurenzien, verhoogde gevoeligheid voor licht of onscherp zien).

 

Als u een erectie heeft, die langer dan 6 uur duurt, raadpleeg dan onmiddellijk uw dokter. Wanneer u pijn op de borst heeft tijdens of na seksuele activiteit mag u geen nitraten gebruiken, maar dient u onmiddellijk contact op te nemen met uw arts. Spierpijn kan voorkomen als erectiemiddelen vaker dan eens per dag wordt gebruikt. Wanneer één van de bijwerkingen ernstig wordt of in geval er bij u een bijwerking optreedt die niet in deze bijsluiter is vermeld, raadpleeg dan uw arts.

 

 

 Hoe bewaart u deze erectiemiddelen?

 

Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 20 graden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht. Gebruik KAMAGRA niet meer na de vervaldatum die staat vermeld op de blister. De vervaldatum verwijst naar de laatste dag van die maand. Geneesmiddelen dienen niet weggegooid te worden via het afvalwater of met huishoudelijk afval. Vraag uw apotheker wat u met medicijnen moet doen wanneer ze niet meer nodig zijn. Deze maatregelen zullen helpen bij de bescherming van het milieu.

 

 

 

Alle erectie- /genotsmiddelen (generieke varianten) worden enkel verstrekt aan personen vanaf 24 jaar.

Voor aankoop lees de Algemene voorwaarden.