• Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Op voorraad direct leverbaar
  • U kiest voor kwaliteit & scherpe prijzen
  • Verzendkosten vanaf € 4,49
  • Anoniem via betaallink

Cenforce 200

 

Cenforce tabletten zitten verpakt in een blister van 10 tabletten en zijn krachtige erectietabletten. Elk tablet bevat Sildenafil wat dezelfde werkzame stof is als in kamagra-viagra tabletten. Cenforce is echter sterker om sterker omdat het tablet vanaf 150 een hoge dosering bevat.

 

De werkzame stof Sildenafil optimaliseert de bloedtoevoer naar de penis waardoor mannen met erectiestoornissen toch een optimale seksuele ervaring kunnen hebben. Door de combinatie van Sildenafil en uw eigen seksuele prikkels kunt u gemakkelijk een erectie krijgen en lang behouden. Uit onderzoek is gebleken dat 94% van de mannen die producten met Sildenafil gebruiken GEEN erectiestoornis hebben, maar het puur recreatief gebruiken om langer en vaker achter elkaar van sex te kunnen genieten. De resultaten zijn super en de werking kan wel 6 tot 8 uur aanhouden. 

 

Cenforce tabletten wordt door dezelfde fabrikant als van Vidalista, Centurion Laboratories, geproduceerd, die bekend staat als een kwalitatieve farmaceut.

 

Deze producten niet te combineren met alcohol of drugs !

 

 

 

Voor aankoop van het product raadpleeg eerst de bijsluiter of uw arts