• Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis
 • Op voorraad direct leverbaar
 • U kiest voor kwaliteit & scherpe prijzen
 • Verzendkosten vanaf € 4,49
 • Anoniem via betaallink

Garantie Voorwaarden

 

 

 

1. Aankoop 

 

U aankoop op basis van dropshipping wereldwijd, geven wij ondervermelding van het product na aankoop een garantie van 2 jaar.

Deze die gelijk staat met de leveringsvoorwaarden van de leverancier, zo kunnen wij de garantietermijn van 2 jaar waarborgen.

 

Mogelijke incidenten dient de klant binnen 48 uur te melden aan de dropshipper na ontvangst van het geleverde product.

 

 

 

2. Hoe moet je verder gaan bij het ontvangen van een zending?

Al onze artikelen verlaten het magazijn met de verpakking in perfecte staat.

Het eerste wat u dient te controleren is of het ontvangen pakket overeenkomt met uw verzonden bestelling. 

 

3. Wat kan ik doen in het geval van een incident? (Schade bij transport, Verkeerd product, Ontbrekend product, Ontbrekende onderdelen)

U als klant 48 uur  vanaf ontvangst van de goederen om een incident te melden. Na deze periode kunnen wij niet langer transportverzekering vorderen en het incident niet meer in behandeling nemen.

 

U kunt de melding versturen naar helpdesk@bullparadiso.eu

 

4. Bestelling niet ontvangen , voor vragen over zendingen nog niet zijn ontvangen of voor zendingen waarbij u niet alle pakketten heeft ontvangen die zijn verstuurd (gedeeltelijke ontvangst).

 • Via post.nl of Dhl kunnen wij uw bestelling laten afleveren bij een postafhaallocatie bij u in de regio waar u zelf uw bestelling kunt afhalen.

  Daarbij is het voor ons wel te controleren of de bestelling is aangekomen van de ontvanger en wij zijn niet aansprakelijk bij het niet ontvangen van uw bestelling. Mocht de bestelling niet kloppen, stel ons direct op hoogte, samen wordt naar overeengekomen oplossing gekeken. Dit kun je in alle zekerheid voorkomen door het pakket aangetekend te versturen.

• Bestelling ontvangen , om incidenten te melden na het ontvangen van alle pakketten van uw bestelling.

 • Verstrekt u in nauwkeurigheid foto's van het geleverde product. U zult een duidelijke toelichting geven waar de clain over gaat.. U dient ook de gevraagde afbeeldingen van het onderwerp van de claim toe te voegen in de bijlage.

 

 

5. ?Hoe goederen met fabricagefouten naar bullparadiso retourneren?

 • Bereid het pakket in optimale conditie voor en presenteer alle defecte producten in (een)  kartonnen doos(dozen). Onthoud dat de originele dozen van de producten zelf intact dienen te arriveren, zonder stickers of schade. Daarom is het essentieel om kartonnen dozen te verstevigen en ze goed dicht te plakken.
 • De garantie dekt fabricagefouten en dekt in geen geval slijtage of misbruik. We zullen alleen het geld retourneren van de producten die een fabricagefout hebben, dus u dient de producten die tekenen van slijtage of schade vertonen goed te inspecteren. In het geval van een beschadigde verpakking of met koerierszegels zal 100% van de waarde van het product niet worden terugbetaald. Daarom is het belangrijk dat je de producten goed verpakt deze terrugestuurd met extra kartonnen doos, om de eigen verpakking van het product niet te beschadigen.
 • Het proces van controleren en terugbetalen van de koopwaar kan enkele weken in beslag nemen vanaf het moment van ontvangst in het magazijn.

 

6. Wanneer betaalt Bullparadiso geen 100% van de productwaarde terug?

 • Wanneer het product duidelijke tekenen vertoont van foutief gebruik of ongerechtvaardigde schade, of aankomt in slechte staat; 
 • Wanneer het product wordt geretourneerd zonder de verpakking, met een beschadigde verpakking, of met transportlabels die de verpakking onbruikbaar maken -50% van de productwaarde zal in mindering worden gebracht; 
 • Wanneer het product geretourneerd wordt met ontbrekende delen of accessoires, of als de incidentbeschrijving onecht is - het product zal niet worden terugbetaald.
 • Erg belangrijk: er worden geen terugbetalingen gedaan voor geretourneerde producten die geen gebreken hebben of waarvan de incidentbeschrijving ontbreekt

 

Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer je de verpakking niet hebt geopend (Dit is wettelijk bepaald conform artikel 10 lid 8):

 • Pruiken
 • Strings en lingerie
 • Catsuits
 • Panty’s en kousen
 • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
 • Condooms, glijmiddelen, cremes en tabletten kunnen nooit retour gestuurd worden
 • aangebroken producten

 

7. Hoe lang is de garantieperiode?

Het bieden van de hoogste kwaliteit en de beste garantie is onze toewijding aan onze klanten. Alle artikelen waarbij een 🏆garantietermijn wordt aangeven, hebben een garantie voor een periode van twee jaar vanaf de datum van aankoop van het product.

 

8. Wat wordt niet gedekt door de garantie?

- Defecten die ontstaan zijn door verwaarlozing, klappen, foutief gebruik, manipulatie, verkeerde spanning of installatie, of slijtage, worden niet gedekt.
- In het geval van computer producten, dekt de garantie geen virusverwijdering, programmaherstel of herinstallatie na formatteren.

 

9. De garantie wordt ongeldig verklaard:

- Als er een detail van de garantie of het aankoopbewijs aangepast, veranderd of vervangen is; en/of
- Als er geknoeid is met het identificatienummer of met het product dat onder garantie valt of als het gerepareerd is zonder voorafgaande toestemming van de Technische Dienst.

Extra kosten

De wet koop op afstand geeft u als consument de mogelijkheid om het product thuis te beoordelen. Mocht het product echter tijdens het beoordelen beschadigd raken dan worden hier kosten voor in rekening gebracht.

 

Algemene voorwaarden

Retourprocedure

Retourformulier